Kategorier
Okategoriserade

Årsboken hyllad

Som Katarina nämnde i sitt ordförandebrev strax före jul utkommer årets bok ovanligt tidigt. Den finns sedan några dagar i handeln och redan har ett par mycket positiva recensioner publicerats. Titeln på Kristoffer Leandoers bok är Den oavslutade litteraturen och temat en smula originellt – författaren har här tagit sig an en lång rad litteraturhistoriska exempel på ”allt som inte blev klart”.

I DN talas om ”en mästerlig hyllning till den oskrivna litteraturens möjligheter” och SvD förklarar att ”inget läsarhjärta kommer kunna hålla sig kallt inför denna bok” där Leandoer filosoferar över författares liv och verk med bildning, humor och inlevelse.

Vi har av allt att döma en fin läsupplevelse att se fram. Men köp alltså inte boken! Den distribueras efter lokalförbundens årsmöten.